Hei og velkommen til REBUS Polar Bear.

Ved å fullføre denne rebusen vil du ha 10% sjanse for vinne et Polar Bear Jaquard Tweed ullpledd 200x130 til veil. pris kr.1.749,-. For hver 10. person som fullfører rebusen deler vi ut et pledd.

REGLER:

Tips: Les alle 6 reglene før du klikker deg ut på linkene.

1. Du må skrive REBUS Start i kommentarfeltet på Facebook-innlegget og trykke på linken for å se reglene.

2. Du må like Facebook-siden bonett.no

3. Du må registrere deg som mottaker av vårt nyhetsbrev. Klikk på E-posten din under meldingfirkanten og til venstre for ABONNER knappen . Klikk her: nyhetsbrev 

4. Du må dele innlegget: REBUS Polar Bear på din Facebook-side

5. Du må gjøre et kjøp i nettbutikken bonett.no

6. Når alle 5 forangående steg er utført; skriv som kommentar under vårt REBUS-innlegg : REBUS Utført.

Når vi har 10 Utført-kommentarer fra 10 forskjellige kunder, vil vi sjekke at samtlige punkter er utført, foreta trekning blant de 10 og sende et Polar Bear Jaquard Tweed ullpledd 200x130 fraktfritt til vinneren. Vinnerens navn vil bli lagt ut som kommentar dersom du ikke på forhånd informerer om at du vil være anonym som vinner.

Isbjørnens kontinuerlige vandring over polisen på jakt etter mat er symbolet på denne rebusen og premien. Her kreves besluttsomhet og utholdenhet for å lykkes. Sjansen for å vinne er kjempehøy i forhold til vanlige give-aways med 1000-vis av lodd. Her vinner du på hvert 10. lodd. Dette håper vi at våre kunder setter pris på, og vil benytte seg av.

Denne rebusen vil fortsette så lenge bonett.no lar den ligge ute. En avsluttning vil bli varslet på Facebook-siden.